Fantasy-jóslat: Buccaneers

Fantasy star: Mike Evans

Mike Evans, az író egyik személyes kedvence. Nincsen gyenge pontja a játékának. Draftolása óta (2014) minden évben stabilan 100 target és 1000 yard, amivel szolgálja a fantasy tulajdonosokat. Evans ára sohasem volt az egekben, bár esetében árnyalja a képet, hogy a szezonban hullámzó tud lenni a teljesítménye. Evanstől nem számítunk visszaesésre, a WR TOP10 továbbra is elvárás.

Fantasy breakout: Julio Jones

A saját definíciónk zsákutcájába kerültünk. Kétszer nem lehet egy játékosnak breakoutja, de a legközelebb Jones jár ehhez a kategóriához. Tavaly pocsék éve volt a ‘Hall of Fame’ kaliber elkapónak, és a fantasy térképről is lecsúszott. Tampában azonban Brady zseniális érzékkel emeli fel a leírt, elfeledett veteránokat és ennek most Jones lehet a haszonélvezője, aki ha egészséges tud maradni, akkor a fantasy draftok egyik legnagyobb STEAL-je lehet.

Fantasy sleeper: Cade Otton

Nem volt kiemelkedő preseasonja, de ki mást lehetne ide tenni? A Tampát szétveti a rutin. Cade Otton fiatal és elvileg tud focizni. Erre a szegmensre nem vagyunk büszkék, elnézést :D. 

Fantasy bust: Leonard Fournette

Mostanában rengeteg pozitív jóslat hallható Fournette körül. Szinte biztos, hogy jó szezon várható a volt Jags futótól, de az elvárások talán átlépték a realitások határát. A Buccaneers tavaly csak a Jetset előzte meg a futások számában és Tampában a szurkolók azért váltanak majd jegyet, hogy Julio Jones és Mike Evans elkapásokat lássanak, nem pedig Ke’Shawn Vaughn futásokat.