Fantasy-jóslat: Buccaneers

Fantasy star: Mike Evans

Mike Evans, az író egyik személyes kedvence. Nincsen gyenge pontja a játékának. Draftolása óta (2014) minden évben stabilan 100 target és 1000 yard, amivel szolgálja a fantasy tulajdonosokat. Evans ára sohasem volt az egekben, bár esetében árnyalja a képet, hogy a szezonban hullámzó tud lenni a teljesítménye. Evanstől nem számítunk visszaesésre, a WR TOP10 továbbra is elvárás.

Fantasy breakout: Julio Jones

A saját definíciónk zsákutcájába kerültünk. Kétszer nem lehet egy játékosnak breakoutja, de a legközelebb Jones jár ehhez a kategóriához. Tavaly pocsék éve volt a ‘Hall of Fame’ kaliber elkapónak, és a fantasy térképről is lecsúszott. Tampában azonban Brady zseniális érzékkel emeli fel a leírt, elfeledett veteránokat és ennek most Jones lehet a haszonélvezője, aki ha egészséges tud maradni, akkor a fantasy draftok egyik legnagyobb STEAL-je lehet.

Fantasy sleeper: Cade Otton

Nem volt kiemelkedő preseasonja, de ki mást lehetne ide tenni? A Tampát szétveti a rutin. Cade Otton fiatal és elvileg tud focizni. Erre a szegmensre nem vagyunk büszkék, elnézést :D. 

Fantasy bust: Leonard Fournette

Mostanában rengeteg pozitív jóslat hallható Fournette körül. Szinte biztos, hogy jó szezon várható a volt Jags futótól, de az elvárások talán átlépték a realitások határát. A Buccaneers tavaly csak a Jetset előzte meg a futások számában és Tampában a szurkolók azért váltanak majd jegyet, hogy Julio Jones és Mike Evans elkapásokat lássanak, nem pedig Ke’Shawn Vaughn futásokat.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site