Week 2 – Bence Sleeperei

Sziasztok!

Gyötrelmes első héten vagyunk túl fantasy szempontból, megpróbálunk ezúttal jobb sleepereket prezentálni számotokra:

Carson Wentz at Lions:

Meglepő módon az első héten Wentz sokkal jobban nézett ki, mint az a Matt Ryan, akire a Colts lecserélte. Remek elkapógárda alakult ki körülötte, látszik, hogy megvan a kémia Samuellel, Dotsonnal és Gibsonnal is, és akkor még ott van neki Terry McLaurin, akit meglepően alig használt az első héten. A Detroit defense már az első héten megmutatta, hogy idén se bánja, ha meccsenként 30+ pontot kap. Bár Wentz nem fog minden héten 4 TD-t dobni, de ha szükségünk van egy viszonylag szolid padlóval rendelkező QB-ra erre a hétre, akkor érdemes lehet felszedni őt a waiverről és berakni a kezdő csapatba.

Joshua Palmer at Chiefs:

Bár a másodéves elkapó nem kezdett jól az első héten, én még nem engedném el a kezét. Pláne, hogy Keenan Allen megsérült és a Chiefs elleni csütörtök esti rangadón nem is fog játszani. Mike Williams mellett Palmer a legesélyesebb arra, hogy helyettesítse valamilyen szinten Allent, és egy olyan meccsen, ahol kb hetven pont várható, ez komoly fantasy értéket jelenthet.

Robert Tonyan vs Bears:

Már már megszokhattuk, hogy a Packers mindig szörnyen néz ki az első hetek során, úgyhogy ezt itt engedjük is el. Ami viszont bíztató volt, hogy az ACL sérülésből visszatérő Bobby Tonyan meglepően sokat volt pályán már az első hét során és tekintve, hogy milyen rosszul kezdtek a Packers elkapói, Rodgers biztosan fogja használni kedvenc tight end-jét. A Bears ellen azért mindenképpen egy jobb Packers offense teljesítmény várható, Tonyan pedig elég biztos értéket hozhat számunkra akkor, ha becsúszik neki egy TD.