Week3 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Dameon Pierce @ CHI: Oké, jó! „Kit ne kezdessek special” nem Pierce lesz akit nem! Burkhead smokescreen viszonylag gyorsan eloszlott a Texansnál. Több mint reménykeltő, hogy nagyon jól mozgott Broncos ellen(15car/69 yds) és meg is kapta a kellő lehetőséget. Ráadásul nagyon jó matchupnak nézünk elébe, láthattuk, hogy mit csinált a Jones-Dillon duó a Bears run-defense-el (15car/132yds 1 TD, 18car/61yds) a múlt héten. Na mi ezen a hétvégén hasonló teljesítményt várunk Pierce-től is és tényleg úgy fest, hogy Lamar Miller peak éve után, újra komoly futót köszönhetünk Houstonban.  

Austin Ekeler vs JAX: Nagyon szeretjük a Jags run-defense-t, de a prime-juk mindig Taylor ellen van. Ekeler kezd „belemelegedni”, a múlt héten már kezdtek hasonlítani a számai egy top RB-re (14car/39 yds, 9rec/55 yds), bár a TD elmaradt, ami árnyalja a képet. Herbert állapotáról egyelőre nem nagyon tudunk semmit, de sérült bordával játszani és dobálni a „bombákat” nem a legkellemesebb dolog, így még a múlthetinél is nagyobb volumenre számítunk Ekelertől. 

Ja’Marr Chase @ NYJ: Bounceback mérkőzésre számítunk Chase-től a Jets ellen. Láthattuk, hogy a múlt héten Jacoby Brissett is megtalálta az elkapóit (Amarai Cooper 10 tgts 9rec/101 yds 1 TD), így ez Burrownak is könnyen mehet, formahanyatlás ide vagy oda. Ráadásul most már a 3. hét jön úgyhogy Zac Taylor is elkezdhet dolgozni azon, hogy ha a hosszúk nem jönnek Chase fele idő hiányában akkor, hogy lehetne kamatoztatni azt a képességét, hogy nagyon erős elkapás utáni yardokban (is).  

Sit:

Najee Harris @ CLE: Nagyon nyögvenyelős ez a Steelers O egyelőre és ez nem csak Trubiskynek, de a falnak is „köszönhető”. Ez pedig természetesen teljesen rányomja a bélyegét Harris játékára. Ami még aggasztó, hogy a Browns run-D nem a rosszabbak között van a ligába, így könnyen lehet, hogy az elit RB még a 3. héten is 10 (STD) pont alatt marad.    

Terry McLaurin vs PHI: Carson Wentz revenge mérkőzés, oké tudjuk. Ennek ellenére amit ez az Eagles defense mutat az nagyon impozáns egyelőre. Arról nem beszélve, hogy Slay egyszerűen leradírozta Jeffersont a pályáról és most ScarryTerryvel is ezt tervezi. Ráadásul Wentz előszeretettel használja Dotsont és a visszatérő Logan Thomast is és akkor még Samuelt nem is említettük. Ezen a hétvégén mi óvakodnánk McLaurintól. 

Darnell Mooney vs HOU: Nem szoktunk túlreagálni, de a a 3 hét alatt „összekukázott” 4 yard egyelőre egy hajszállal több mint a semmi (5 tgts,2 rec 4 yds), fantasy szempontból pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy nulla. Ami fájóbb, hogy a Bears első számú elkapójáról beszélünk. Ha 2 hétig türelmesek voltunk vele és vártuk, hogy majd biztos beindul, úgy a harmadik héten ezt már engedjük el. Montgomery kívül egyelőre teljesen komolytalan a „Macik” támadójátéka.