Week7 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Najee Harris @ MIA: Eddig inkább ekéztük Harrist (vagyis inkább a Pitts Oline-t), de ezen a hétvégén én érzem benne az erőt. A múlt héten újra megvolt a TD, ám még a komolyabb futójátékkal mindig adós nekünk az RB. A Dolphins runD fantasy szempontból a 25. a ligában, átlagban 19,2 ppt enged az ellenfél futóinak (szemben az NFL átlag 17.1 STD ptssel). 

Rhamondre Stevenson vs CHI: LOCKED! Akkor is ha Harris visszatér. Stevenson ezen a hétvégén még szinte biztos, hogy nem lesz limitálva már pedig akkor 15 pont felett számíthatunk tőle ismét (STD) legyen akárki is az ellenfél. Ha már ellenfél akkor ráadásul a Bears egy kimondottan jó matchup lehet a Patriotsnak főleg a földön, akár visszatér Mac Jones, akár nem. 

Aaron Rodgers @ WAS: Oké tudom, gyenge ő is, gyenge a fal is, gyengék az elkapók is. Azonban „out-of-the-box” gondolkodással bevállalom ezt a startot a hétvégére. A Commanders matchup is jó előjel, ráadásul szerintem a kritikák csak feltüzelik most már ARodot. 

Sit: 

D’Andre Swift @DAL: Swift BYE week után sérülésből visszatérve egyből egy viszonylag komoly matchup előtt. A Cowboys futás ellen kimondottan agresszív és a fentebb említett miatt én még nem vagyok meggyőződve Swift heti kiugró teljesítményéről. 

Kyler Murray vs NO: Rövidhét, ráadásul nagyon rosszul néz ki ez a Cards offense. Teljesen adhoc játékok, aminek súlyosbítja a helyzetét az is, hogy a támadófal romokban. Már a Hawks ellen is rosszul nézett ez ki, abba a meccsbe Hollywood Brown egészsége is került. Abban sem vagyok benne biztos, hogy ezen Hopkins visszatérése sokat fog segíteni, annak ellenére, hogy a Saints secondary egyelőre romokban.

Jerry Jeudy/Courtland Sutton vs NYJ: Továbbra sem tudjuk, hogy mit várhatunk a Russel Wilson (Hackett) vezette offense-től. Mi több a Jets D pont nem a legkönnyebb matchup lesz. Jeudy 2 meccse nem tudja átlépni az 55 yardos határt, Sutton pedig konkrétan mintha nem is létezett volna a Chargers ellen. A két elkapóra nagyon nehezen számíthatunk még Wilson nem szedi magát össze (nem lesz egészséges).