Week 8 – Csongor Waiver célpontjai

D’Onta Foreman

Christian McCaffrey-t elcserélte San Franciscóba a Panthers, így megnyílt az út D’Onta Foreman és Chubba Hubbard előtt, hogy releváns fantasy-játékosok legyenek. A Tampa Bay elleni győzelem során nagyjából ugyanannyit voltak fent a pályán, Foreman azonban többször cipelhette a labdát – Hubbard ráadásul kisebb sérülést szenvedett -, így a korábbi Titans játékos került fel a waiver-listára. (Hubbardot is érdemes lehet felvenni, ha PPR ligában játszunk, mert a levegőben ő a veszélyesebb játékos.)

Van Jefferson

Van Jefferson rookie-ként is remekelt a Rams támadósorában, igaz a 2022-es offense nem ugyanaz, mint a tavalyi. Azonban könnyen lehet, hogy Jefferson visszatérése a pályára lehet az a szikra, ami kell a los angelesi csapatnak, hiszen Robert Woodsot és Odell Beckham Jr-t sem tudta pótolni a tavasszal érkező Allen Robinson.

Gus Edwards

J.K. Dobbins újabb térdsérülést szenvedett és IR-re került, Edwards ezzel szemben pont IR-ről került vissza a pályára és játszott egy remek mérkőzést a Browns ellen (16 car, 66 yard, 2 TD). Érdemes lehet Ewardsot felvenni waiverről, hiszen a Ravens támadósora a futásra épít és jelenleg ő az RB1 a csapatban.