Week 1 – Bence Sleeperei

Sziasztok!

Az első hétre 3 olyan futót hoznánk Nektek sleeper rovatunkban, akik biztosan fognak rossz pillanatokat is okozni az idei szezonban, amikor majd nem olyan teljesítményt hoznak, mint amit várnánk tőlük. Viszont az első heti matchup jónak tűnik esetükben, nézzük meg miért:

Brian Robinson (Commanders) vs Cardinals

Nagy kérdőjel az, hogy milyen is lesz a Washington szezonja, illetve az is, hogy ki lesz az igazi első számú futó. Első héten azonban a Commanders várhatóan le is tudja egész évre a legkönnyebb meccsét, ahol az irányító nélküli, harmatgyenge Cardinals-al játszanak. Ha minden jól megy, végig előnyben lesznek, ami miatt a csapat erőfutója, Brian Robinson, sokat lehet szerepeltetve, még az is lehet, hogy az első héten lesz egyből a legjobb meccse, nem lepne meg, ha akár több TD is összejönne neki.

Samaje Perine (Broncos) vs Raiders

Perine esete érdekes, sokáig nem tűnt az NFL egy meghatározó futójának, azonban Mixont tavaly a Bengalsban annyira jól helyettesítette, hogy idén nagy szerepet kaphat a Broncosnál. Főleg a szezon eleje lehet érdekes számára, hiszen a szupertehetség Javonte Williams komoly sérülésből jön vissza. Biztos, hogy limitált snap számot fog kapni Williams a szezon elején, Perine pedig így jó flex opció lehet, pláne egy olyan meccsen, ahol várhatóan előnyben játszhat a Broncos.

Raheem Mostert (Dolphins) at Chargers

Na a másik 2 játékos esetében míg az érv az volt, hogy csapataik előnyben játszhatnak, ez kb megjósolhatatlan a Chargers vs Dolphins meccsen. Ami viszont fix, hogy sok pont várható. Még ha a Dolphins nem is futós csapat, a Chargersnek mindig is a run defense a gyenge pontja, így Mostert biztosan fog kapni lehetőségeket a labdacipelésre. És mivel jelenleg a legnagyobb vetélytársa, Jeff Wilson sérült, az újonc Achane pedig már most sérülésekkel küzd, Mostert remek opció lehet addig, amíg nincs komolyabb kihívója a futó snap számokért. Egy szónak is száz a vége, amíg Mostert egészséges, és a többiek nem, vele mindenképp menni kell fantasyban.