Fantasy-értékelő: Bills

Fantasy star: Josh Allen

Már tavaly megmutatta mire képes és idén sem vett vissza. A liga legveszélyesebb irányítója, hiszen az NFL egyik legerősebb karjával rendelkezik és futásban is a legjobbak közé tartozik. A fantasy világában egyenesen a legjobb irányító volt idén, így egyértelmű, hogy ő csapatának fantasy starja. A szezonban két mérkőzése volt 16 pont alatt és hétszer is átlépte a 25 pontot. Áradozhatnék még idei teljesítményéről, de aki látta a Chiefs elleni rájátszás meccsét, tudja mire képes (aki nem, nézze meg, az idei szezon talán legjobb mérkőzése volt). 

Fantasy breakout: Dawson Knox

Harmadik szezonjában előlépett a fiatal TE. Pozíciójában (holtversenyben) a legtöbb TD-t szerezte. Fantasy tulajdonosai sajnálhatják, hogy a yardokat nem úgy termelte, mint a hatpontosokat, azonban a Bills bye weekjéig a liga egyik legjobb TE-je volt és a 10. hét után is szép eredményeket hozott. Igazi meglepetés embere a szezonnak, így egyértelműen csapata fantasy breakout játékosa. Kíváncsian várom, hogy jövőre meg tudja-e ismételni ezt a teljesítményt.

Fantasy bust: Zack Moss

A szezon előtt abban bíztunk, hogy a Buffalo többet fogja használni a futóit, sőt sokan abban is, hogy lesz egy kiemelkedő futó a csapatban. Ez nem valósult meg, pontosabban nem úgy, ahogy sokan számítottak rá, ugyanis Moss volt a kiszemelt RB1. ’Gyenge’ RB1 teljesítmény volt a csapatban, de ezt Singletary hozta, aki yardokban és pontszerzésekben is csapata legjobbja volt a földön, ráadásul 1 teljes yarddal jobb átlaggal futott mint Moss. Talán majd jövőre…