Fantasy-értékelő: Colts

Fantasy star: Jonathan Taylor

Nem volt nehéz kiválasztani a fantasy start a Coltsnál, hiszen Taylor posztja messze legjobbja volt (30-al több, mint a második és 70-el több, mint a harmadik legjobb RB pontjai) és összességében is az ötödik legjobb fantasy-játékos volt a szezon során. 1811 futottt yard, 18 TD, valamint 40 elkapás, 360 yard és 2 TD volt a mérlege az alapszakasz tizenhét meccse alatt. Az indianapolisi futó szintet lépett 2021-ben és óriási segítséget nyújtott tulajdonosainak.

Fantasy breakout: Michael Pittman

Pittman második szezonjára megduplázta számait és egyértelműen a Colts elsőszámú elkapójává lépett elő. A 24 éves WR elérte az 1000 yardot, 6 TD mellett, ráadásul a fantasy-rájátszás során sem volt tíz pont alatti mérkőzése. 2021-es teljesímténye után a következő szezonbeli drafton már nagyon előkelő helyen mehet el Pittman.

Fantasy Bust: TY Hilton

TY Hilton már az előző pár idény során is sérülésekkel küszködött, ez nem volt másképp 2021-ben sem. Tizenkét összecsapáson ennek ellenére pályára lépett, de csak 331 yardot kapott el 3 TD mellett, összesen 74,1 fantasy-pontot gyűjtve. Hilton már 32 éves, így nem valószínű, hogy az egykori kiváló elkapó a jövőben fantasy-szempontból is releváns tudna lenni.