Fantasy-értékelő: Lions

Fantasy star: D’Andre Swift

Swift a szezon második felében nagyrészt sérült volt, de egészségesen a Lions legjobb támadóteljesítményét nyújtotta. A földön csak kétszer lépte át a 100 yardot, de rengeteg elkapása volt (a futók közül a negyedik legtöbb, öt meccs kihagyással is), így PPR és half PPR ligákban egyértelműen a kezdőcsapatban volt a helye.

Fantasy breakout: Amon-Ra St. Brown

A szezon egyik, ha nem az egyetlen kellemes meglepetése a Lionsben az újonc Amon-Ra St. Brown volt. A fiatal játékos a szezon második felére robbant be igazán, az utolsó hat hét során csak egyszer szerzett húsz pontnál kevesebbet, ráadásul a playoff-döntők során 35.4 ponttal boldogította fantasy-tulajdonosait. Ebben a szezonban még waiverről is elérhető volt St. Brown, jövőre erre már ne nagyon számítsunk, nagy valószínűséggel a draftokon már el fog kelni.

Fantasy Bust: T.J. Hockenson

Hockenson az új Gronkowskiként került a ligába, eddig azonban nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Amikor egészséges volt, akkor nem nyújtott rossz teljesítményt, de nem is volt kiemelkedő a TE-k között. Hockenson azonban 2021-ben is megsérült és kihagyta a teljes fantasy-playoffot.