Fantasy-értékelő: Cardinals

Fantasy star: James Conner

Pályafutása egyik legjobb szezonját hozta, annak ellenére, hogy nem volt egyértelmű RB1. Ennek köszönhetően nem yardokban teljesített kiemelkedően, a TD-ket viszont zsákszámra termelte. Öt mérkőzésen szerzett legalább két TD-t, tizenöt futott és három elkapott hatpontossal zárta az évet. 18 látogatása az end zoneban el is repítette az ötödik fantasy futó pozícióba (PPR).

Fantasy breakout: Christian Kirk

Az Arizona Cardinals legjobb elkapója 2021-ben Kirk volt, mindezt úgy, hogy D. Hopkins, A.J. Green és Z. Ertz is várta a labdákat Murraytől. Hopkins sokat volt sérült, Green korosabb elkapónak számít, Ertz csapatot váltott; ezek ellenére meglepetés amit a negyedéves elkapó művelt idén. 18 yard hiányzott, hogy elérje az 1000 yardot és szerzett 5 TD-t. Ár-érték arányban, igazi főnyeremény volt fantasy draftokon. Erős a gyanúm, hogy Shahid Khannál volt 2021-ben fantasyban. 😉

Fantasy bust: DeAndre Hopkins

Első szezonja volt, amikor a sérülések komolyan beleszóltak a teljesítményébe. Összesen 10 mérkőzésen lépett pályára, (többek között) ennek köszönhetően 42 elkapással és 572 yarddal zárt. Ezekből a számokból látszik, hogy akkor sem tudott élni a lehetőségeivel, amikor pályán volt. Egyszer sem lépte át a 100 yardot, amit egy top5 ADP-vel rendelkező elkapónál a 8 szerzett TD sem tud ellensúlyozni.