Fantasy-jóslat: Bills

Fantasy star: Josh Allen

Nem kérdés, hogy ki a csapat legjobb játékosa mind a pályán, mind fantasyban. Passzolt yardok és TD-k terén is a legjobbak közé tartozik posztján, futott teljesítménye elit, így könnyen lehet, hogy idén is ő lesz a legjobb QB. Ezt segítheti a Bills támadó felfogása, mely egyértelműen a passzjátékra épít és hagyja Allent varázsolni.

Fantasy breakout: Jamison Crowder

Tavaly nem Buffaloban játszott, az áttörést azonban a Bills fogja meghozni számára. A körülmények kiválóak, hiszen nincs a csapatban Sanders és – ami igazán fontos – Cole Beasley sem. Tehát a slot feladatok teljes mértékben Crowderre hárulnak, ami üdvözítő, hiszen ebben a szerepben nagyon jó teljesítményre volt képes eddigi pályafutása során, ráadásul most megkapta karrierje legjobb irányítóját.

Fantasy sleeper: James Cook

Nem véletlenül húztak futót a második körben. Biztos, hogy használni fogják Cookot. Kiemelkedő a sebessége és az irányváltása, ráadásul passzjátékban is nagyon jó. Ahhoz, hogy sokat lehessen pályán és több labdát kapjon – vagy legalább azonos mennyiséget – mint Singletary, fel kell még pakolnia magára izomtömeget, mert a méretei nem igazán felelnek meg az NFL-nek, sőt kimondottan vékony a posztján. Tehetsége azonban megkérdőjelezhetetlen, így könnyen berobbanhat az újonc.

Fantasy bust: Dawson Knox

Nem vagyok könnyű helyzetben, mert nincs igazi bustszagú játékosa a Billsnek. Azonban nem tudom elképzelni, hogy Knox megismétli 2021-es teljesítményét, pontosabban a 9 TD-t. Ráadásul drága is, jelenlegi ADP-je alapján a 7-9. körben ki kellene húzni 10 fős ligákban, ahol nála jóval értékesebb játékosokat lehet találni. Sokan olyan játékosok elé teszik mint Pat Freiermuth, Mike Gesicki, de pár mockban láttam Ertz előtt is kimenni. Arról nem is beszélve, hogy 3,5 millió dollárt (3,195M garantált) fizet a Buffalo az új szerzemény O.J. Howardnak 2022-ben.