Week 4 – Csongor Waiver célpontjai

Tyler Boyd:

Boyd csak WR3 csapaton belül, de a hétvégi Jets elleni összecsapáson Tee Higgins megsérült. A Bengals pedig már csütörtök este (péntek hajnalban) pályára lép, így könnyen lehet, hogy Higgins az oldalvonalról fogja nézni a Dolphins elleni összecsapást. Burrow egyre közelebb tavalyi formájához, így Boyd is remek számokat hozhat fantasy-szempontból csapatunknak, mégha csak harmadik számú WR a Bengals rosterén.

David Njoku:

Njoku megkapta a nagy pénzt az offseason során. Az első két héten régi önmagára hasonlított inkább, a Steelers ellen azonban karriernapot hozott. Valószínüleg nem fog mindig így teljesíteni, de ha nincs jó TE a rosterünkön, akkor érdemes lehet waiverről felvenni a Browns játékosát.

Greg Dortch:

Hopkins még három hétig nem játszik, A.J. Green idén már nem tud hozzátenni a támadójátékhoz, így Hollywood Brown mellett Greg Dortch a legjobb elkapója a Cardinalsnak. A fiatal WR akár az egész szezon során hozhatja mostani számait, amivel sokat tehet hozzá fantasy-csapatunkhoz.

+1

Khalil Herbert:

David Montgomery megsérült a Texans elleni mérkőzésén, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy nem fog sokat kihagyni. Herbert csapattársa kiválása után egészen hihetetlenül játszott (20 att, 157 yard, 2 TD). A fiatal futó nagy valószínűséggel pazar teljesítménye ellenére sem fogja kiszorítani Montgomeryt, de fontos labdacipeléseket vehet el tőle, ha így folytatja a játékot.