Week6 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Chris Godwin @ PIT: Írhatnánk ide akár Evanst, de talán még out-of-the-box gondolkodásban Russel Gaget is (Julio? már ha játszik…). Godwin a Falcons ellen (is) kicsit haloványabb volt és talán eddig az egész évben ez a teljesítmény jellemzi, ám a Steelers harmatos secondaryje (defense?!) ellen most ismét berúghatja az ajtót. Az tisztán látszik, hogy Brady számít rá is, ugyanis az elmúlt két hétvégén összesen 16 alkalommal vette célba a WR-t, ám egyelőre a yardok és a TD-k elmaradnak. Na majd most….

Rhamondre Stevenson @ CLE: A Harris-Stevenson páros eddig is nagyon jól nézett ki, ám most az RB1 sajnálatos kiesésével Stevenson előtt megnyílt az út. Tavaly már bizonyította, hogy lehet rá számítani leadbackként is. A Browns D jelenleg egy tökéletes ellenfélnek tűnik, cirka 24.7 pontot (STD) átlagolnak ellenük fantasyban az ellenfelek futói, így Stevenson 10.3 projectionja szinte biztos, hogy jóval túl lesz „ütve”.

David Montgomery vs WAS: Sérülésből visszatérve a meccs nagy részében hátrányban játszva is jól nézett ki a Fields-Montgomery összehang (4 tgts 4 rec 62 yds, földön 12 car 20 yds 1 TD). A Commanders ellen hasonló számokat várunk Montgomerytől, ám nem megugorhatatlan, hogy a földön még többet legyen használva.   

Sit: 

Jonathan Taylor vs JAX: Merész? Igencsak! A tavalyi toptop futót „lecsüccsenteni”, de ez egy ilyen „szakma” (Lehet köpködni utána :D) Lecsap újra a Jags-átok a Coltsra?! Mi azt várjuk igen. A második héten az akkor még egészséges Taylor szintúgy szenvedett (9 car 54 yds, 6 avg, 6.3 ovr fantasy pont STD). Ráadásul most még bokaproblémákkal is küszködik, bár Reich szerint visszatér erre a mérkőzésre.   

Najee Harris vs TB: Ez már a múlt héten is esedékes lett volna sajnos. Továbbra is nagyon nyögvenyelős ez a Steelers O egyelőre és ezen Pickett sem segített sokat, de az előttük lévő fal még aggasztóbb. A Buffalo ellen 11 futásból 20 yardot sikerült összehozni (1.8 avg), ráadásul a matchup most se kedvez a kiválló futónak, ugyanis a Bucs Defenese (is) ligaelit. Hasonló számokat várunk tőle mint a múlt héten, bár ne legyen igazunk (STD 3.6).

Matthew Stafford vs CAR: Stafford eddig nem az az irányító aki kihúzza az aktuális matchupunkat a bajból. Rendszerszintű problémák vannak a címvédőnél egyelőre és ennek ő és a fantasy pontjai (is) az áldozatai. A második hét óta nem tudott értékelhető teljesítményt lehozni(ezen a 3 mérkőzésen 9,08 avg pont), ráadásul most sem az egyszerűbb matchupból jutott neki. BYE week előtti héten el kell engednünk a kezét.