Week 10 – Gergő Sleeperei

Ezen a héten hoztunk nektek egy meglepő párost és egy futót Münchenből.

Rachaad White vs. Seahawks

White használata egyre jobban közelíti Fournette-ét. Előző héten csak egy futással kapott többet Lenny, persze ez nem azt jelenti, hogy ezen a héten már White lesz az RB1. Azonban arról lehet hallani a szakértőktől, hogy itt egy trendről van szó és a Tampa szándéka az, hogy egyre jobban bevonják a játékba az újonc futót. 

Jacoby Brissett @ Dolphins

Stafford és Murray játéka is kérdéses, Burrow és L. Jackson bye weeken van, így sokan keresünk a hétre irányítót. Brissett jó megoldás lehet, hiszen pihenő hétről érkezik és a Miami passz elleni védelme nem túl acélos. Persze a Browns futásra épít, de egy ilyen védelem ellen használni fogják irányítójukat. Elmúlt három meccsén 250 yard fölött végzett és az emlegetett Miami védelem fantasy szempontból is pocsék, konkrétan ők engedik a legtöbb pontot a QB-knak, így 20 pont feletti teljesítményre számíthatunk Brissettől a héten.

Donovan Peoples-Jones @ Dolphins

Természetesen Brissettnek a labdáit el is kell kapni, így jön képbe Peoples-Jones. Nem játszik a héten Njoku, így megkérdőjelezhetetlen Peoples-Jones második helye a célpontok között. Illetve kirajzolódni látszik egy érdekes sorminta közte és A. Cooper közt. Cooper minden hazai mérkőzésen kiválóan teljesít, otthon került a neve mellé mind az 5 TD és yardjai nagy része is (három idegenbeli meccsen szerzett kereken 100 yardot). Peoples-Jones pedig, inkább idegenben lubickol. Remélhetőleg ez a tendencia megmarad és szép fantasy pontokat hoz Donovan a héten.