A hét legjobbjai – Week 11

A nagy ünneplés közepette, adjunk hálát az elmúlt forduló legjobbjainak is. Jöjjenek a tizenegyedik hét legkiválóbb teljesítményei. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). Nézzük, pontosan kiket hoztunk!

A hét támadója
Travis Kelce TE Kansas City Chiefs

A liga legjobb támadó párosa óriásit alkotott a Chargers otthonában. Kelce óriási formában van, utóbbi öt meccsén 100 yard fölött átlagol, tíz targetből. A 11. fordulóban is ennyiszer vette célba Mahomes, hat elkapásból 115 yardot elérve. Ebből 88 yard az elkapás után született és itt még talán érdemes kiemelni, hogy átlagosan, kevesebb mint hat yardra volt Kelce a scrimmagetől, a targetei során. Az elkapott labdák feléből pedig touchdown született. Az egyikkel a meccset is lezárta.

A hét védője
Maxx Crosby EDGE Las Vegas Raiders

Crosbynak nagy szerepe volt abban, hogy Josh McDanielsnek megmaradjon az állása, még egy hétig legalább. Mad Maxxnek őrült estéje volt. Összesen hatszor helyezte nyomás alá Russell Wilsont, ezekből két sack is született. Mindkettő a Broncos harmadik kísérletére, puntra kényszerítve a denverieket. Az első félidőt is ő zárta le. A Broncos félperccel a szünet előtt, a Raiders három yardosáról növelhette volna előnyét. De Crosby nagyon szépen, tudatosan lépett fel a futóra és kiütötte a labdát a kezéből, így mezőnygól kísérletbe hajszolva az ellenfelet. A hab a tortán pedig, hogy ezt a rúgást blokkolta, nagyot lendítve a Raiders esélyein.

A hét újonca
Chirs Olave WR New Orleans Saints

Olave nem csak a legjobb rookie elkapó, de összességében is a liga krémjébe tartozik idén. Rég itt lett volna már a helye, de a győzelmek el-elmaradtak. Érdekesség, hogy pusztán statisztika alapján, a négy leggyengébb meccsén, háromszor is nyerni tudott a csapata. Most viszont akiváló számok mellé, a siker is jött, tovább ásva a címvédő sírját. Olavet hatszor vette a célba, a térképre visszamászó Andy Dalton, ezeket öt elkapásra és 102 yardra váltotta az elkapó. Közte egy 53 yardos bombával, ami touchdownt ért. A szezonban már 760 yardnál tart, amivel a kilencedik jelenleg, az elkapók között.