Week 14 – Gergő Sleeperei

Az esti mérkőzések előtt hoztunk nektek három sleepert.

J.K. Dobbins @ Pittsburgh

Ma visszatér a Ravens legjobb RB-je. Pontosabban, a csapat legtehetségesebb futója, ugyanis ha valaki sosincs pályán elég nehéz legjobbnak lennie. Dobbins rengeteget sérült, idén eddig négy mérkőzésen játszott, de ma ismét ott lesz (vélhetően) a kezdőben. Lamar Jackson hiányában csak Gus Edwards veheti el Dobbinstól a snappeket. Erős visszatérésre számíthatunk (remélhetőleg nem sérül meg a meccsen).

Phillip Dorsett @ Dallas

Amennyiben meg vagyunk szorulva elkapó fronton a bye weekek miatt, érdemes lehet kezdőbe tenni Dorsettet (persze, vannak jobb opciók, de a szükség nagy úr). Dorsett lesz Houstonban a WR1, ugyanis Brandin Cooks és Nico Collins sem játszik. Legutóbbi ilyen mérkőzésén 5 targetből, 3 elkapása volt, 69 yardért a Philly ellen és a Cowboys passzvédelme, messze van az Eaglesétől.

Trey McBride vs. New England

Az Arizona újonc, elsőszámú TE-je eddig nem mutatott sokat, a lehetőség viszont ott hever előtte. Utolsó három meccsén, mióta nincs Eartz pályán töltötte az offensive snappek 91, 76 és 79 százalékát. A bye weeken kielemezhették az edzőkkel, hogyan lehet hatékonyabb, így a teljesítménye könnyedén javulhat, ami segítheti fantasy párharcunkat is.