Week 3 – Csongor Waiver célpontjai

Jöjjenek a harmadik hét előtti waiver célpontok!

Kyren Williams

Sean McVay az idei szezonban is megelégelte Cam Akers teljesítményét és az előző héten már inaktív is volt a Rams futója. Ennek köszönhetően Kyren Williams vette át az RB1 szerepét, nem is akármilyen teljesítménnyel. A 23 éves játékos 14 futásból és 6 elkapásból kereken 100 yardot és 2 TD-t szorgoskodott össze. Ha hiányunk van futókból, akkor Williams lehet a megoldás a waiverről.

Tutu Atwell

Puka Nacuát a legtöbb ligában már egy héttel ezelőtt elkapkodták waiverről, ha a miénkben ez még nem történt meg, akkor egyértelműen rá kell repülni. Nacua mellett azonban Atwell is elképesztő számokat hoz Matthew Staffordnak köszönhetően (17 target, 13 elkapás, 196 yard). Cooper Kupp még pár hétig biztosan nem lesz bevethető, így mindkét los angelesi elkapót érdemes a csapatunkban tudni.

Jerome Ford

Nick Chubb nagyon csúnya térdsérülést szenvedett, aminek köszönhetően az egész szezont ki fogja hagyni. Ford már a Steelers elleni mérkőzésen megmutatta, hogy lehet rá számítani RB1-ként (16 labdacipelés, 106 yard, 3 elkapás, 25 yard, 1 TD). Ha szükségünk van RB poszton erősítésre, akkor Williams mellett a clevelandi futó lehet a másik megoldás.