A hét legjobbjai – Week 3

Jöjjenek a harmadik hét legkiválóbb teljesítményei. Idén is megválasztjuk minden forduló után a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is. Sőt, már ebbe a rovatba is beférkőzik a fantasy, és hozzuk a hétvége hősét is! Nézzük, pontosan kikről van szó!

A hét támadója
Raheem Mostert RB Miami Dolphins

Nem lesz sok meglepetés, így előre lelövöm, hogy mind a négy kategóriában találkoztok Dolphins játékossal, de talán érthető. Ami kevésbé volt egyértelmű, hogy végül melyik delfin legyen a hét támadója. A 31 éves Mostert reneszánszát éli, már a második fordulóban is remekelt a Patriots ellen, a musztángok mészárlásában pedig főszerepet vállalt. 13 futásából volt egy két minuszos is, de nem szegte kedvét, nagyon stabil játékot produkált, 82 yardot és három touchdownt szerezve a földön. Emellé 60 yardot hozott Tua passzaiból, melyek közül egyet TD-re váltott. Itt érdekesség, hogy elkapás után 71 yardot termelt Mostert, ez az anomália ugye annak köszönhető, hogy a scrimmage vonala mögött is rendre kapott passzt. Négy tackle-t rontottak rajta és mindössze a snapek felét töltötte pályán.

A hét védője
Myles Garrett DE Cleveland Browns

Egész egyszerűen nem volt bírás a Browns klasszisával. Szerencsétlen Ryan Tannehill úgy nézett ki, mint azok akikre Tyreek Hill utazik a futball karrierjét követően. Garrett második legjobb meccsét hozta a sackek számát illetőe pályafutása során, összesen három és felet jegyzett. Kiharcolt egy fumble-t is és Derrick Henry sem maradt ki az abúzusból, összesen háromszor szerelt a scrimmage vonala mögött, negatív yardos játékot eredményezve. Ó, és egy idő után annyira rettegtek már a titánok a Garrett felől jövő fenyegetéstől, hogy a clevelandi védő még egy időkérést is kiharcolt Vrabeléktől, a nagy zűrzavarban. Mostantól ezt is jegyezzük.

Aki még szóba jött: Kyle Hamilton, Terrel Bernard, Rashan Gary

A hét újonca
DeVon Achane RB Miami Dolphins

A Miami track team másik prominens alakja. A harmadik körös újonc kapta a legtöbb labdát a Denver Broncos elleni terror során. 18 futásból 203 yardot hozott és akárcsak Mostert, ő is négy touchdownt pakolt össze, kettő-kettő megosztásban, ami a futást-elkapást illeti. Elképesztő sebessége van, és nem csupán levinni nehéz, hanem egyáltalán hozzáérni, a Broncos védők rendre árnyékra vetődtek, ha Achane megiramodott. A korábbi két fordulóban összesen kétszer ért labdához, szóval mondhatjuk, hogy most megalapozta a jövőjét.

Aki még szóba jött: Sam Laporta, Brian Branch

Fumble Forum Fantasy Hero
Miami Dolphins Offense

Nem lehet szavakat találni erre az offense-re. 70 pontot pakoltak fel, és könnyen meglehetett volna az NFL rekord, 73 is, ha a legvégén rúgnak, és nem térdelnek. Tua ugyan “csak” 28,4 PPR pontot dobált össze, Hill is “csak” 30,7-et kapott el, cserébe a két futó együtt kitermelt közel 100 fantasy pontot (Achane 51.3, Mostert 45.2). Nem tudom, fogja-e bárki is idén, vagy akár a közeljövőben überelni ezt az összeteljesítményt, de őszintén, nem hiszem. Aki Achane vagy Mostert ellen játszott, és nyert, az küldjön nekünk egy screenshotot a matchup-járól! Aki Chosen Robbie Andersont kezdette, az pedig vendégünk egy bármire!