A hét legjobbjai – Week 6

Jöjjenek a hatodik hét legkiválóbb teljesítményei. Idén is megválasztjuk minden forduló után a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is. Sőt, már ebbe a rovatba is beférkőzik a fantasy, és hozzuk a hétvége hősét is, de nézzük, pontosan kikről van szó!

A hét támadója
Tyreek Hill WR Miami Dolphins

Épp a minap beszéltük felvétel közben a többiekkel, hogy mára már teljesen hétköznapivá vált, ha a Miami klasszisa 100+ yardot szed össze egy-egy hétvégén és gyakorta el is felejtjük a legjobb teljesítmények közt említeni. Tyreek Hill a szezon felére ezer yardos elkapó lesz. A Panthers ellen hat labdát gyűjtött be, amit 163 yardra és egy touchdownra váltott. És ez a 163 yard csak a harmadik legtöbb, amit az idei hat meccsén elért. Brutális mértékben termel, így könnyen beválthatja szezon előtti ígéretét, hogy idén kétezer yard fölött zár.

Aki még szóba jött: Kyren Williams, Cooper Kupp, Amon-Ra St. Brown, Travis Kelce

A hét védője
Cam Taylor-Britt CB Cincinnati Bengals

A Bengals cornere az ötödik héten is fogott egy interceptiont, a Seahawks ellen pedig szériára nyújtotta a dolgot. Taylor-Britt roppant fizikálisan játszott egész meccsen. Igen, Metcalf megverte kétszer, egy-egy nagyobb playt megteremtve, de a corner folyamatosan beleállt az arcába, végig tudott vele menni, folyamatosan zavarva DK-t. Nem is tetszett a Seattle klasszisának, többször is a frusztráltság jeleit mutatta. Az interception mellett egy-egy leütött passza is volt Taylor-Brittnek, Lockettet ráadásul egy touchdowntól fosztotta meg. A bye week előtt óriási győzelem ez, a gyengélkedő Bengalsnak. A másodéves corner nélkül jóval nehezebb meló lett volna.

Aki még szóba jött: Kendall Fuller, Kamren Curl, Justin Madubuike, Danielle Hunter

A hét újonca
Dawand Jones OT Cleveland Browns

A drabális méretű újonc tackle 20-25 kilóval súlyosabb azoknál, mint akiket a posztján az elitbe sorolunk. A mozgásán ez mégsem látszott, legyen szó passz- vagy futásblokkolásról, mindkét kategóriában remekelt. Teljesen mindegy volt, hogy ki állt vele szemben, folyamatos takarításban volt Jones, a box egyik oldaláról a másikra terelte a népet, így könnyítve meg a beugró, PJ Walker napját. Nick Bosát nem hagyta élni egész mérkőzésen. Volt a 49ers klasszisának egy sackje az ő oldaláról, ott viszont valami hiba csúszhatott a kommunikációba, mert Jones helyét nem vette át senki, így Bosa érintetetlenül mehetett a Cleveland irányítójára. A Browns támadófalát nem kímélik idén a sérülések, a Jack Conklin helyére, kényszerből beugró Jones viszont kellemes meglepetés.

Aki még szóba jött: Michael Mayer

Fumble Forum Fantasy Hero
Raheem Mostert RB Miami Dolphins

Tudom tudom, nem izgalmas dolog Dolphins játékost hozni Fantasy Kingnek, de mit csináljak, ha egyszer megint innen volt a heti legjobb? Alapvetően visszzafogott hét volt, csak ketten mentek 30 PPR pont fölé, ebből Mostert az egyik, aki ugyan már csak RB2 a csapatnál, de Achane hiányában tud villogni ebben a parádés offenseben. 115 futott yard 17 futásból (közel 7-es átlag), két futott touchdown, valamint még egy elkapott TD, a 3/3 elkapás mellé. Remek teljesítmény, egy remek offenseben, megérdemelt Királyí cím!