Fantasy-értékelő: Browns

Fantasy star: Nick Chubb

Nick Chubbon kívül nagyon nehéz értékelhető fantasy játékost találni a csapatban. (Johnson mint parádés handcuff (?)! Aki még joggal pályázott volna Chubb mellé az Kareem Hunt, ám a sérülése kettétörte az idei szezonját. Chubb RB13 (PPR) volt az év végén, ehhez 8 TD és 1259 yardra volt szüksége. Ezek a számok jól mutatnak, azonban 3 mérkőzést kihagyott az éven, és tőle szokatlan módon hullámzó volt a teljesítménye (6 meccsen volt 10 pont alatt).

Fantasy breakout: D’Ernest Johnson

Általánosságban igaz, hogy a Browns nem tudott megfelelni az elvárásoknak (sérülések, formaingadozás, stb), ami fantasy szempontból is igaz. Nem igazán volt játékos, aki a semmiből berobbant volna a fantasy tulajdonosok kezdőjébe. Persze voltak jó mérkőzései Donovan Peoples-Jonesnak, vagy Landrynek, de nem voltak hétről hétre „Must start” opciók. Említésre érdemes ebben a kategóriában D’Ernest Johnson, aki amikor kezdőként kapott lehetőséget, nagyon jó számokkal hálálta meg a bizalmat. Probléma lehet vele kapcsolatban, hogy jövőre nem valószínű hogy számolni lehet vele fantasy szempontból.

Fantasy Bust: Baker Mayfield

A 2021-es évre kanyarodva volt realitása annak, hogy Mayfield jó fantasy pontokat hozzon. Sőt, 1-1 stream lehetőség is elképzelhető volt. Az első 5 meccsen nyújtott teljesítménye bizakodásra adott okot. Azonban ezt követően még a ’double digit’ is gondot okozott a fiatal irányítónak. Mayfield a 2021-es év elején és most sem tekinthető Top 10 fantasy QB-nak, azonban sokkal többre számítottak a szurkolók és a fantasy tulajdonosok. A listára Landry vagy OBJ is felkerülhetett volna.