Fantasy-értékelő: Patriots

Fantasy star: Damien Harris

No brainer, hogy ide Harris kerül. Tavalyi számait (91.3) finoman szólva is túlszárnyalta, ráadásul 2 mérkőzést az alapszakaszban ki is kellett hagynia sérülés miatt! PPR-ban top 15-ös (RB14) , még STD-ben top 10-es (RB8) futó lett, egy Patriotsban, ahol immáron kijelenthetjük, hogy van legit leadback Harris személyében. Ami még komolyabb fegyver, hogy az elődöntőben és a döntőben sem hagyta cserben azokat a tulajdonosait akik a kezdőbe rakták. 

Fantasy breakout: Kendrick Bourne

Bruh?! Bizony! Volt honnan, de ez ki lett pipálva! Mac Jones érkezése talán neki és az ő fantasy pontjainak tettek a legjobbat! 55 elkapás, 800 yard, 5 TD egy tavaly még periférián kívüli játékostól több mint komoly fejlődés. Bourne a jövő évi drafton (az ideivel ellenététben) már egy legit hátsóbb körös WR lesz, teljesen érthető módon. 

 Fantasy Bust: N’Keal Harry

Immáron teljes joggal kijelenthetjük, hogy nem csak fantasy bust Harry. Az évben szerzett ovr PPR 28.4 pontja, egy gyengébb Kupp meccs számaival „vetekedik”. Hozzátartozik a történethez, hogy végig sérüléssel bajlódott idén, de a 10 meccsen szerzett 12 elkapás, 184 yard, 0 TD az még így is borzasztóan vérszegény. Összességében Harry teljesen kiírta magát a minimálisan is releváns fantasy playerek közül is.