Fantasy-jóslat: Bears

Fantasy star: David Montgomery

A 2020-as év második felének „őrületét” nem tudta tavaly megismételni ugyan Montgomery, de ez nagyban köszönhető sérüléseinek is. Ennek ellenére is top 20 környékén „mocorgott” (ovr. 175 hppr 13 gms). Az idei évben mi „bounce back” szezont várunk tőle ( már, ha a sérülések ténylegesen elkerülik) és top 15 környéki RB-nek gondoljuk, annak ellenére is, hogy a Bears fala nem a legacélosabb a ligában.

Fantasy breakout: Darnell Mooney

Mooney már a tavalyi (második) idényében is megmutatta jó párszor magát és azt a tehetséget ami benne van (ovr. 179.2 hppr), erre az idényre azonban még nagyobb robbanást várunk. Ráadásul úgy, hogy kimondva, kimondatlanul ő a csapat WR1-e. Az egyedüli buktatója jelen állapot szerint „csak” Fields és az ő szintlépése lehet (erről lentebb).

Fantasy sleeper: C.Kmet                    

Tehetségben itt sincs hiány, ám itt is vannak „red flagek”. Kmet a tavalyi idényben (Mooneyhoz) hasonlóan szintén meg-megvillantotta a benne rejlő legit elkapót, TE-t (ovr. 91.2 hppr), ám harmadik évére eljött a szintlépés ideje. Aki ebben könnyen megállíthatja az Mooneyhoz hasonlóan Justin Fields lehet.  

Fantasy bust: Justin Fields

Na és akkor végre eljutottunk a már sokat emlegetett másodéves QB-hoz. Fieldsben a tehetség megvan ez biztos, ám egyelőre nagyon inkonzisztens. Mutatott szép dolgokat rookie évében, amikor is átvette a staféta botot Daltontól, de ahogy az előbb említettük, kicsit Jekyll és Hyde feelingje volt (2021/2022 season, 12 gms, 1870 yds 7 td/10 int, 72 rush att, 720 yds, 2 td, ovr 136.9 hppr).  Könnyítheti a dolgát, hogy idén a Bearsnek van a 6. legjobb sorsolása QB szempontból, ám mi még nem érezzük az átütőerőt a fiatal Fieldsben.