A hét legjobbjai – Week 7

Ami késik, nem múlik. Jöjjenek a hetedik hét legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). Egy őrült formában lévő futó, egy veterán safety és egy ifjú kavboj. De nézzük, pontosan kiket hoztunk!

A hét támadója
Josh Jacobs RB Las Vegas Raiders

Hozhattuk volna a Tigriskirályt újra, vagy legjobb fegyverhordozóját, ha már Bengals, de nem tudunk szó nélkül elmenni Josh Jacobs teljesítménye mellett. A 2-4-es mérlegű Raiders, akár fordítva is állhatna, hisz nem kaptak még ki idén hatnál több ponttal. A vegasi futó pedig mindent elkövet, hogy forduljon is a mérleg. Az utóbbi három meccsén egyaránt 140 yard fölött termelt és összesen hatszor ért be az ellenfél célterületére. A Texans elleni győzelem során húsz alkalommal futhatott, 143 yardot és három touchdownt elérve. Igazi mindenessé nőtte ki magát, aki bármely szituációban bevethető. Annak ellenére, hogy meglepően gyakran fogták meg a scrimmage közelében, tudta cipelni csapatát és nem tört meg a lendülete. Nálunk ő a hét támadója.

A hét védője
Andrew Adams S Tennessee Titans

A veterán safety nem állandó kezdő a Titans secondaryjében, de remekül veszi fel a fonalat, amikor kell. A Colts elleni győzelem soán rendre jól lépet fel a futásokra és a rövid passzokra, fontos downokat elvéve az ellenféltől. De a hab a tortán a második negyedben szerzett pick sixe volt. Ahol vitatkozhatunk, hogy rossz dobás volt-e, rossz kommunikáció, nyomás Matt Ryanen, de a tény, hogy Adams kiválóan olvasta és lépett fel a routera, ami után már nem volt ki megállítsa. Tíz szerelésből vette ki a részét, összesen nyolc alkalommal tesztelték passzjátékkal, ezekből csak 27 yardot engedett. Nagy szerepe volt abban, hogy a Titans győzelmi szériája kitartson, így nálunk ő a hét védője.

A hét újonca
Sam Williams DE Dallas Cowboys

Sauce Gardner remek volt, igazi lockdown corner képét mutatta. De azér’ nehéz nem észrevenni, hogy mennyire a szabályosság határán játszott, vagy inkább azon is túl gyakorta, ám a sárgák nem repültek. Ezért is ajánljuk inkább a Dallas Cowboys második körös újoncát a figyelmetekbe, Sam Williamst. A fiatal védő mindössze 14 playt volt a pályán defense játékok során, de a lehetőségeit maximalizálta. Három tacklet jegyzett, ebből az egyik egy gyönyörű WWE mozdulatokat idéző body slam volt a Lions futóján a scrimmage mögött. Jared Goffot kétszer tudta sackelni, az egyik során nemes egyszerűséggel még a labdát is kivette a kezéből, amivel újabb dallasi pontoknak ágyazott meg. Ne lepődjünk meg, ha egyre többet látjuk majd a pályán Williamst, a hét újoncát.