ReDraft – Sleeperek!

Lement a második hét az előszezonból, és a legtöbb csapatnál egyre jobban látszik, hogy idén kire milyen szerep várhat. Azonban mivel vészesen közeledik a draft szezon a redraft ligákban, ezúttal ahelyett, hogy végig mennénk a preseason meccsein, hoznánk nektek olyan játékosokat, akik a legtöbb ligában utolsó körös pickekkel elérhetőek kéne, hogy legyenek. Persze ezektől a játékosoktól nem azt kell várni, hogy már az első héten csapataink kezdő játékosai lesznek, sokkal inkább 1-1 sérülés után lehet bennük potenciál.

Luke Musgrave

A Packers második körös újonc tight endje a fantasypros rankingje szerint csupán a 260. ADP-vel rendelkezik, tehát a legtöbb ligában kiválasztásra sem kerül. Ami már most látszik a Packersnél, hogy ez az év nagyban fog szólni a fiatalok fejlesztéséről, Musgrave pedig egyelőre úgy néz ki, hogy a csapat every down tight end-je lehet. Jordan Love a preseason meccsek során többször is kereste őt, mint első célpontot. Utolsó körben, csere tight end-nek tökéletes.

Tank Bigsby

Egy másik újonccal folyatnánk listánkat, mégpedig a Jaguars „csere” futójával, Tank Bigsby-vel. A csere szó direkt van idézőjelben, ugyanis egyre jobban úgy néz ki, hogy Bigsby rendesen limitálni fogja Etienne snap számait. A preseasonben egyelőre nagyon jól mutat, és már az edzések során is folyamatosan azt kommunikálta a stáb, hogy Bigsby mindenben is nagyon jó. Az ADP-je 150 környékén van, RB5-nek tökéletes pick. Egy Etienne sérülés esetén RB2 upside-al rendelkezne azonnal, de akár még önálló értéke is lehet.

Mack Hollins

Elsőre furcsa lehet Hollins nevét hallani, hiszen tudjuk, hogy milyen játékosok vannak előtte a Falcons támadóknál. Azonban gondoljunk csak bele, hogy rövid karrierjeik során hány bosszantó sérüléssel küzdöttek eddig mind London, mind pedig Pitts. Valószínűleg az egyikőjük sérülése kellhet ahhoz, hogy Hollins-nak értéke legyen, azonban annyira vékony a Falcons WR rostere, hogy Hollins egyértelmű fantasy releváns játékossá válna ilyen esetben. Mélyebb ligákban ajánlott a kihúzása, hiszen 250+ ADP-vel rendelkezik ő is.

Marquez Valdez Scantling – Rashee Rice – Richie James – Justyn Ross

Egyszerű az indok: Patrick Mahomes. Illetve az, hogy Kelce mögött azért nem mondanám se Skyy Moore-t, se pedig Kadarius Toney-t egyértelmű első számú elkapónak, ergo ez majd a pályán fog eldőlni, hogy mely elkapókat fogja idén preferálni a Chiefs. Ez a 4-es csoport 170 és 400 ADP között helyezkedik el, gyakorlatilag bármelyik jó lehet egy utolsó körös pickre, akiben te személyesen hiszel.

Jake Ferguson

A Cowboys tight endek mindig fantasy relevánsak. Így van ez már hosszú évek óta, előbb Jason Witten, majd pedig Dalton Schultz tudott minden évben rajta lenni a fantasy térképen. Idén viszonylag nagy lehet a harc a csapat 3 tight endje között a snapekért, azonban egyelőre úgy néz ki, hogy a szezont a másodéves Ferguson fogja elkezdeni a kezdő csapatban. Az meg hogy az ADP-je jelenleg 250 körül van egyszerűn nevetséges, tökéletes csere tight end picknek tűnik.

Tyjae Spears

Henry mögött igazán nehéz egy RB-ba perspektívát látni, de Spears nagyon értékes lehet, nagyon hamar. Ha a Titans éve nem indul jól, akkor megfontolhatják, hogy aprópénzre váltsák a csapat sztár futóját és közben, akit bármelyik bajnokesélyes csapatnál tárt karokkal várnának. Ebben az esetben Spears hatalmas lehetőség kapujában állhat, és a Waiveren biztos tolongás lenne érte. A Titans játéka, ha nem is nagyon, de a futás fele hajlik (487 futás 2022-ben), tehát a lehetőség adott, és nem utolsósorban, ehhez társul az ex-Tulane játékos hatalmas tehetsége. Külön érdemes figyelni, mert a passzjátékba is bevonható játékosról beszélünk, tehát még Henry maradása esetén is pályán lehet. Ha már a Kickert és DEF-et is letudtuk az utolsó kör előtt, akkor lehet érdemes Spearst a padra tenni, mint Mr. Irrelevant (igazi Stash). ADP: 166

A handcuff RB-k

Minden évben elmondjuk, hogy a magasan húzott kezdő futóink mögé érdemes elhozni az utolsó körös pickjeinkkel a cseréiket is. Ugyanis egy kezdő futót a legnehezebb pótolni fantasyban, és mivel ez a poszt a legsérülékenyebbek között van, ezért kézen fekvő az, ha a sérült futót azzal pótoljuk csapatunkban, aki a valóságban is megpróbálja majd pótolni őt.
1-2 név, akik most jó handcuff-nak tűnnek:

  • Devin Singletary (142.ADP)
  • Jerome Ford (169.ADP)
  • Jaylen Warren (138. ADP)
  • Gus Edwards (162.ADP)
  • Ty Chandler (267.ADP)
  • Keaontay Ingram (302. ADP)
  • Chase Edmonds (237. ADP)
  • Kyren Williams (262. ADP)
  • Jordan Mason (299. ADP)