Draft után – Legjobb újonc fantasy futók! (Dinasztia)

Érkeznek a dinasztia szempontból a futók! A futók szerepe nagyon gyorsan inflálódik, így a rookie szerződés egy jó biztonsági háló fantasy szempontból.

Nov 20, 2021; South Bend, Indiana, USA; Notre Dame Fighting Irish running back Kyren Williams (23) stiff arms Georgia Tech Yellow Jackets safey Tariq Carpenter (2) in the second quarter at Notre Dame Stadium. Mandatory Credit: Matt Cashore-USA TODAY Sports

RB – Dynasty

1. Breece Hall:

Konszenzusan a legjobb futója az idei class-nek, aki egy izgalmas, kecsegtető jövővel rendelkező csapathoz került, nem kérdés, hogy dinasztia ligákban a rookie draftok első számú futója és valószínűleg az overall első játékosa.

2. Kenneth Walker III:

Hall mögött (nem sokkal) a legtehetségebb futó játékosa a draftnak, aki a második évére simán a Seahawks leadback-je lehet. Penny maradt, bár szerződése csak 1 évre szól, és Carson is ott van, de egészsége sajnos továbbra is kérdéses. A támadófal is inkább fiatalokból áll, ami még bárhogyan elsülhet, így az első év kicsit még zajos, de hatalmas érték lehet egy dinasztia drafton!

3.Isaiah Spiller:

Elsősorban a Chargers remek offense miatt raknám őt 3. helyre, szerintem hosszú távon is az a célja a csapatnak, hogy Ekelert minél jobban tehermentesítsék és Spillerrel true 50-50 committee-t alkossanak egy olyan csapatban, ahol lehet elég fantasy pont két futónak is. A támadófal is egyre jobb, ahol nem csak a passprotection a szempont, így igazán lubickolhat a fiatal futó, akit sokan 2. vagy 3. körre várta a combine előtt.

4. Dameon Pierce:

A Texans valószínűleg fejlődni fog évről évre, Piercenek pedig minden esélye meg van rá, hogy hosszú távon megnyerjen magának egy RB1 szerepkört. Nem valami erős a verseny. Nagyon hamar Mack-et vagy Burkhead-et is simán átlépheti a depth charton.

5.Zamir White:

Josh Jacobs-ból nem kér a Raiders hosszú távon, a tehetséges futó utolsó évét fogja Las Vegas-ban tölteni. Nem látom azt, hogy Jacobs helyére hoznának valakit jövőre, Drake pedig maximum 3. down back, így marad az, hogy a Georgia idén kiválasztott power back-je Zamir White lesz a potenciális elit offense early down back-je.

Honorable Mentions:

Pierre Strong jr:

Nehéz bármit kezdeni a Patriots futókkal, azonban én látom azt Strong-ban, hogy hosszú távon egy James White szerepkört szánjanak neki New Englandben, ami gyakorlatilag egyenlő egy jó flex opcióval.

Tyler Badie:

A Ravensnél mindig több futó is fantasy releváns lehet, és Badienak minden esélye meg van rá, hogy legrosszabb esetben is a 3rd down back-je legyen Lamar Jacksonnak és ismerve Dobbins, ill. Edwards korlapját, nem kizárt, hogy már egész korán nagy szerepet kaphat a Missouri fiatal futója.

Kyren Williams:

Hasonlóan Badiehoz, ő is egy nagyon explozív futó, aki egy remek csapathoz került, ahol 2 sérülékeny futó van előtte. Williamsnek élnie kell majd a lehetőségeivel, azonban én nem féltem, nagy jövő állhat előtte.

Új Fantasy Podcast epizód – Igazi első számú?

Hat játékos, akinek bizonyítania kell

Új Hail Mary Podcast

FumbleForum Draft ellenőrző – North

Draft után – Legjobb újonc fantasy futók! (ReDraft)